tiistai 15. lokakuuta 2013

Piirustushaaste, PÄIVÄ 5 - FAVORITE MOVIE(s)
EN HÄPEE LEFFAMAKUANI , NOT ANYMORE Perusäksöni ei miulle juuri maistu, ja kaipaan toimintaelokuvilta jotain erilaista (ei sitä perus pumpum aseet paukkuu, ilmeetön agentti seikkailee ja panee ekaa vähäpukeista ämmää mikä tulee vastaan jne)
Kill Bill elokuvista pidän valtavasti ehkä juuri vahvan naishahmon takia! 
Tron:Legacy ei ole listalla juonensa takia, vaan koska; Daft Punk, äänitehosteet, visuaaliset tehosteet, vartalonmyötäiset puvut graafisine hohtavine kuvioineen ja ei turhaa romantiikkaa.

Pidän paljon animaatioelokuvista, mutta lähinnä vain siksi koska niitä on ilo katsella. Harvoin niiden juonet jaksavat sykähdyttää, mutta listalle päässeistä tosiaan pidän kaikin puolin. (Muumien sekä piirros- että nukkeversio Pyrstötähti-elokuvasta unohtui pistää tähän, hhhups) Summer Wars sekä Wolf Children ovat ihan sairaan hienoja, eikä sitä varmaan tarvitse kellekkään selitellä. Jos et oo nähny ni jumalauta paree kahtoo.

Edgar Wrightin ohjaamat Shaun of the Dead ja Hot Fuzz ovat ikisuosikkejani. Trilogian viimeinen pläjäys The World's End oli kanssa ihan mainio, mutta tuntui melko vaisulta verrattuna edeltäjiinsä. Pääsi kuitenkin listalle mukaan koskA ROBOI ja kaLJAA JA silleen.

Listalle lukeutuu melko lailla myös köhköh nuoruusiän kultakimpaleita, leffoja joihin liittyy lukemattomat inside-läpät, ja sun muut nostalgiapommit. Poika ja Ilves sekä Tyttö ja Villihanhet olivat metsäpöhkölle pikku Gökille syrämmen asia.

Lopuksi voin sanoa, että pääasiassa diggaan rauhallisista, hidastempoisista, pohdiskelevista ja hyvinkin arkisia aiheita käsittelevistä elokuvista (esim. Okuribito, The Namesake, From Yesterday,  My Neighbors the Yamadas, jne). Voisin oikeastaan katsoa vaikka kymmenen tunnin videota siitä kun joku jamppa juo teetä ja lukee sanomalehteä. Että näin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti