maanantai 16. joulukuuta 2013

voe voe
7 kommenttia:

 1. Noh muttah ainakin saat blogia aikaseksi ja se on paljon tärkeämpää kuin joku tyhmä lomake koska tää on mun lempiblögi. UuU

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä on, että pysyy liikkeessä. Voi ei, lempiblogi ! Mutta miehän vaan kitisen täällä.. öääGH KIITOS+++ ´u`

   Poista
 2. Onpas jotenkin hirmuisen silmäämiellyttävä päivitys tämä sininen tämmöinen v u v (Ei sillä, et muut päivitykset jotenkin ois tökerön näkösiä, tää vaan jotenkin pistää silmään :3)

  Vitsi, miten guuma pitkädukkainen Gök 8D
  Harmi, että kaikki asuu kaukana :c Eihän se sosialisoiminen niin hauskaa ole netin välityksellä kuin kasvokkain läheisten ystävien kanssa!

  Mutta kivaa, että oot syönynnä hyvin! Kasvat vielä isoksi, poika 8D
  Miusta on jotenki siistiä, että joogailet : o Ite oon tällänen rasvaeikunperunapallero, joka taipuu yhtä notkeasti kuin näkkäri :D
  Arvostan siis hienoa harrastustasi!

  Siun pitää rakentaa silta siun kahen persoonallisuuden välliin, jotta ne voi keskustella asioista ja neuvoa toinen toistaan :3
  Onneksi kissat auttaa aina <3

  JA NUO SIUN KUVAT ON NIIN HIENOJA!
  Siun takia aina itekki haluun alottaa kaikki maailman piirustushaasteet, kerpele!
  (Mistä tulikin mieleen, en keksi plant gurliin ideaa D: HALP!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kavereita on, mutta kaikki vähintään sadan kilometrin päässä.. Matkustelu ei ole halpaa, ja onhan se harmi kun kaikki sosialisointi tapahtuu lähinnä netissä (vaikka sekin on ihan kivaa!) Kivaa olis nähdä ihmisiä aina kun siltä tuntuu, eikä vaan jatkuvasti odotella niitä paria kertaa vuodessa kun kaik kerranki pääsee miittaamaan johonki päi suomea.

   HAHAHA senkin peruna! Olin lapsena melkonen nuudeli, ja taivuin ties millaselle mutkalle, joten hyvä se taas on herätellä omaa kehoa ja muistuttaa et muutakin voi tehä ko vaa makoilla lattialla.

   Ihailen noita siu monsterityttölöitä vaik kovin moneen en oo kerenny kommentoimaankaan?? Se hämähäkkityttö on kiva, sillä on söpö suu haha ! Kasvityttö... ööh... ääk! Itse varmaan liittäisin kuvaan joitain paksuja, vahalehtisiä kukkia ja kasveja, kun monet tuntuu tekevän sellaisia hentoja heinäneitoja. En tiiä! Mut innoissani ootan mitä keksit. :D

   Poista
  2. Harmi, että Tylypahkan kutsukirjeet ei ikinä pääse Suomeen asti, muuten osattas ilmiintyä :C Tulis halvemmaks. (Paitsi jos feilaa ja puolet kropasta jääkin lähtöpisteesen : D)

   Oi joi, kiitosta~
   Arvostan kauhiasti siun kommentteja v u v
   Miulla oli (olevinaan) kaksi ideaa siihen kuvaan, mutta ne meni ihan kikkeliks ku yritin :cc Pitääpä tänään kokeilla uudemman kerran jottain.

   Poista
 3. Yhy, niin tuttua tuo että kaikki kaverit ja ystävät asuu jossain kaukana. ;____; Tai ite asuu jossain kaukana. Kun minua vielä tuntuu vaivaavan joku kirous että jos tutustun johonkin tyyppiin samalta paikkakunnalta niin että ystävystytään niin eiköhän se vuoden sisällä muuta toiseen kaupunkiin. Välillä aavistuksen verran turhauttavaa!

  Tää sun postaus toimi myös hyvänä muistuttimena että itsekin on pitänyt siihen joogaan paremmin perehtyä, tekisi niin hyvää venyttely ja hiljentyminen kuuntelemaan omaa oloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ! Sitten on kaverit ihan sillisalaattina pitkin Suomen maata, eikä tapaamisille löydä rakoa kun matkustus on aikaa vievää ja kallista. ;___; Onneksi kuitenkin on kaikkia coneja plus muita erityisiä tilaisuuksia minne valtaosa jaksaa raahautua.

   Oo, perehdy ihmeessä ! Itse harrastan sitä omatoimisesti kun en uskalla mennä venyttelemään ison ihmisporukan keskelle.. mutta onneksi on internet ja kirjastot täynnä mainioita oppaita, kunhan vain jaksaa etsiä oikeat. Löysin kierrätyskeskuksesta pari itseäni vanhempaa joogakirjaa, ja ne ovat olleet mainioita. Kyllä huomaa että jaksaa tehdä enemmän kun on herätellyt lihaksia, pysyy verenkiertokin virkeänä :D Haa!

   Poista