tiistai 4. maaliskuuta 2014

pyjamasankari- - - - - - - - - - - - - - - - - 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


7 kommenttia:

 1. Yy, samaistun uniongelmiin niin kuus-nolla, ettei mitään rajjaa. Itelläni tosin kaikki nukkumisongelmat rajottuu siihen, etten millään meinaa nukahtaa ja sitten kuitenkin aamulla pitää herätä. :I Ajoittainen aikatauluttomuus ei tietenkään auta (joskus saattaa keskellä arkiviikkoo olla vapaapäivä), mutta sitten kun on tarpeeks pitkään kärvistelly ilman unta, niin kehohan ei tyydy siihen neljään tuntiin, jolla sais unirytmin kuntoon, vaan nukkuu sinne vähintään kahteentoista.

  Ja vaatteet päällä nukkuminen on jees. : D Ihan näin btw. Pottukin aina pällistelee, ko nukun usein niissä vaatteissa, joissa satun sen päivän elämäänkin, tai vähintään niissä housuissa. Kuulemma luonnotonta on, etenkään vyön kanssa nukkua ilman, että se häirihtee (äiti tosin aina kun käyn porukoilla, pakottaa miut pukemaan yöpuvun ihan vaan "että on sitten silleen mukava nukkua").

  Ja sukupuolierottelu puheessa on niin kyllästyttävää. Lähinnä vaan koska niitä "miehet aina, naiset aina" jankkaa enimmäkseen samaistumisen kohdetta kaipaavat parit ja katkerat tyyberöt, jotka kohdistaa vihansa johonkin tyyppiin muodostamalla siitä stereotypian ja jos se nyt vaikka sattuu olemaan mies, niin kaikki miehet on saatanasta tms. (Anteeks, hirvee avautuminen, mutta naiset ja miehet aina-ranttaaminen on vaan aivan äärettömän kiusallista, kun paikalla on kumpaakin sukupuolta. En sit tiijjä, onko kyseessä jonkunlainen leikkimielinen sanaharkka, jonka huumoriarvoa mie taas en ufona ymmärrä, mutta miusta se vaikuttaa vaan turhalta kiukuttelulta, jonka vois parit ratkasta sanoin keskenään, eikä urpoilemalla siitä, millasia KAIKKI MIEHET ja KAIKKI NAISET aina on.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on tuo aikatauluttomuus ongelma, kun kurssia on vain kahtena päivänä / vko. Elikkä arkea pari päivää ja loppu onkin pelkkää pitkää viikonloppua.. pööhh.

   HAHAHA remahdinko lienee nauramaan luettuani ensin siun viestin ja perään Potun viestin. :--D Joo, nukkumaan on nyt vaan helppo rojahtaa ihan missä vetimissä vaan eikä se vyökään tosiaan hirveästi haittaa. :D Pyjamassa tosin on tunnelmaa, ooh, miten mukava. Turhan vaivalloista tosin aina vaihtaa se ylle..

   Olen samaa mieltä. Helppoa on kyllä koittaa olla huomioimatta naiset-sitä-miehet-tätä-kitinöitä, mutta tänään taas sain todistaa ihan ihmeellistä tappelua kyläillessäni kaveripariskunnan luona.. Herranjestas, chill. Voisin marmattaa tästä aiheesta lisääkin GRRHGHGR mutta jospa vaan annan olla. : D Yuhhhh

   Poista
 2. SIEKINKÖ NUKUT (nukuit) ARKIVAATTEET PÄÄLLÄ???! (Niin Sotkunkin en ymmärrä)
  MIKÄ TEISSÄ TAITEILIJANPLANTUISSA ON VIKANA?!! (Kaikella rakkaudella tietenkin)
  Senkin erilainen, omituinen hiippari : DDD

  Ja hienoa, jos pääset setvimään asioita ja saisit ratkaistuksikin ja kaikki olisi hyvin ja ruusuja ja hoitsuja kaikkialla! (*loikkii tutu päällä ja heittelee ruusunlehtiä sekä hoitsuja pärekorista*)

  Itse koen olevani kovin tasa-arvoinen: vihaan kaikkia ihan tasapuolisesti heidän vittumaisista ominaisuuksistaan johtuen ccc:
  Mutta ihmiset on kakkaa, kakkaa ma kerron!
  (Ei irtoo kommenttia järkevää, yhyhyy)
  (Mäyrän silmät vetistyy)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HILIJAA IMBESILLI . B - D Röh käh köh.

   Kivahan sitä kai on pölisemään mennä pitkästä aikaa. Meinaan kyllä tuputtaa sielläkin näitä kipujani, ei normaalin elämän kuulu olla tämmöstä prkl. Vidduko en uskalla ittekseni tehä muuta kuin kitistä internetissä. Äääh..

   Tasa-arvoa, hyvä Potttuuuuuu : D
   Mitä sitä turhaan lähteä erittelemään negatiivisia asioita, kun voisi vain keskittyä kivoihin juttuloihin ja paremman maailman rakentamiseen.

   (Mäyrä.. baw)

   Poista
  2. Silli nimeltä Imbe.
   (Sotkun kommentti: Hehe, ImpiSilli)
   Nyt menee lujaa!

   Eikun morkataan muita ja kuvitellaan olevamme parempia, mutta ei kyllä olla eikä tehä millekään mitään yololololo~
   En mie tiiä, epäkivoja ihmisiä on liiaksi D:
   Mutta kivat ihmiset on sitten puolestaan hirmuisan kivoja. (Niinkuin Giggelö) Ehanaa. <3

   Poista
 3. viirivehka on sitten käsittääkseni myrkyllinen kissoille, suosittelen että pidät sitä kissan ulottumattomissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän. Omistan useamman kasvin, ja vaarallisimmat olen sijoittanut hyllyn päälle taikka amppeliin. Eikä kolli oo onneks mistään muusta kiinnostunut kuin sitruunamelissasta.

   Poista