torstai 24. huhtikuuta 2014

/\/\/\/\/\/\/\


Vaihdoin kasvien mullat, tämän juurakko on kauniilla kiemuralla


Askartelin uusia käyntikortteja


Gideon lenkillä


..enkä saanut montaa kunnollista kuvaa kun se ei pysynyt paikallaaaaaan


Pistin taikinakulhon likoomaan, ja pinnalle kehkeytyi hauskaa kuviota


The sämpyt ! (ei niitä tarvii näteiks muotoilla, kun syön ne kuitenki päivässä..)


2 kommenttia:

 1. Voi ei eääk, miten söpö Giddy.P.Diddy ; u ; Voikun meijänki katit tykkäis heilua valjaissa pihalla, vaaaan eeeeii. Stupid, cute kittayhs.

  MMMIE HALUUN SÄMPYLÖITÄ TAHI LEIPÄÄÄÄÖÄÖÄÖäöäöä, hngjgibriegre *läähmii sämpylöiden kuvaa siinä toivossa, että maailmasta ois tullu maagisempi paikka yön aikana ja ruudun läpi saisi kähmittyä ruokaa* VAAN EI >:C
  Stupid world. Stupid Gök for making such delicious-looking bunssssssssaaaeeerrg *ei ole nälkä tai mitään*

  Siun sketchis on niin hienoja ja innovatiivisia ; u ;
  Ois hienoo selata sellasta paksuu kirjaa, joka ois täynnä siun tekemiä kuvia, sekä valmiita että keskeneräsiä sekä sketchejä~~~ Oooh~~
  *0*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Giddy P.Diddy :'D Häet pitää yleensä kantaa alkumatka että kerkeää rauhallisesti tutustumaan ympäristöön ja tajuamaan että mie oon siinä vieressä pelastamassa, mutta muuten ihan tarpeeks nätisti kulkee hihnassa - kissaksi. Eli ei hangottele vastaan jos mie kevyesti nykäsen hihnasta ja näytän että "tähän suuntaan". Ei pelkää koiria mut ihmiset on kreepyintä shittiä ikinä.

   S-SÄMPYLÖITÄÄÄÄ ; _ ;

   Sit pääsee lähmii miu luonnoksii jos jonku artbookin joskus vaik pistän kasaan : D En uskalla näyttää miun nykysiä luonnoskirjoja sen enempää kuin mitä julkaisen netissä, ne on .. aika.. typeriä (plus useimmissa kirjoissa on monta sivua pelkkää sitä, että kirjoitan ylös kaiken mitä telkkarissa tai radiossa sanotaan, tykkään kirjoittamisesta ihan vain koska tuntuma on niin kiva....)

   Poista