perjantai 23. toukokuuta 2014

kesämieli onnn taas ihan vallatonnn
Omakuva ensimmäiseltä päivältä. Muste.Fantasiaminän suunnitelmaFantasiaminän maskin suunnittelua

Luppoaikana piirrettyjä rehuja. VahaliidutAiheena oli väsätä kuvakollaasina kauniit kasvot, mutten oikein taipunut siihen
ja tein tämmöisen joka ehkä jollain tapaa pitäisi kuvastaa sisäistä kauneutta.
Tai sitten halusin vain kasata paperille kaikki kauneimmat lehdestä löytämäni 
jutut. (Ihastuin Gudrunin esitteeseen niin järkyttävän kovin, tosi inspaavia vaatteita!)Luppoaikana nyhrättyjä juttuloita. 07-paksuinen tussi.. . . . . . . . . . . . .  . . .

9 kommenttia:

 1. Mikä on tän päivän (tai eilisen jos tää oli ihan mälsä) hätkähdyttävin asia?

  VastaaPoista
 2. Äööääööö. Kaikki kuvat on aivan helsvatan hienoja, en nyt ala tässä kuitenkaan erittelemään kaikista kaikkia hienoja tekniikallisia, värillisiä ja ihan muuten vaan hienoja yksityiskohtia ja juttuja (paitsi se nyt pitää mainita, et tuo fantasiateikä on kyllä ihan törkeen siisti!). Mut sen verran kysyn ihan vaan huonoa kommenttia pidentääkseni, et mitä kuviota tuossa kupissa on (kuvakin on hieno ja mietinnät maagisia ja syvällisiä, en niitä pilatakseni, vaan ihan vaan kun jäi tähän aikaan jostain syystä häirihtemään se, etten osaa päättää, näänkö pullakoita talitinttejä vai ötököitä??)

  (Pottu tulee jossain vaiheessa kommentoimaan sitten järkevämmin siitä, miten syvän potullisesti ylpeä se on siitä, että Gökki kasvaa suoraan ja korvaa unirytmiään. Kivasti.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fantasiamie ois varmaan aika hyvä vaihtoehto shamaaniminälle !

   Mukissa on mansikoita mut en jaksanut keskittyä tekemään niistä tunnistettavia - en tietenkään olettanut että ne jäisivät pohdituttamaan ketään :--D (AAARRH ötököitä mukissa! Tahdon semmoisen! AAAA)

   Poista
 3. Seeennkin eeppisen hieno taiteilijanhippiäinen <3
  Miusta on tosi siistii, miten sie jaksat vaan nauttia keleista ja yötaivaasta ja kaikesta hienosta :3 Se on omalla tavallaan melkeinpä kateutta herättävä piirre siussa, ku ite aina möllöttää koneella ja valittaa tylsyyttä... 8D

  Ja jeeeee, ehanaa että siulla tuntuu menevän hyvin elämässässss~!
  Kyllä kaikki siitä pikkuhiljaa lähtee korjautumaan, siulla ainakin vaikuttas olevan hyvä asenne asiaaaan :3
  (Mikä on tämä vokaaaaalieeeeen venyttämineeeeeeen)

  Kaikki nuo siun kurssilla tekemäs jutut on niin hienoja *_* Tuo fantasiasinä erityisesti. Se on niin.. GÖKkimäinen : D (Tai siis GöPkimäinen.)
  Sie oot niin luovasti luova ja ehana, etten kestä. Miksi olet siellä kaukana, enkä voi halia ;_; (Vaikka onkin vähän lämmin halimisille, mutta no.)

  En ny tähän hätään keksi mitään järkevää ja fiksua kysymystä 8D Potun normitasoset jutut taitaa olla vähän.. hrm, huonoja aiheita, enkä usko että kysymys: MIKSI OLET NIIN IHANA? on sopiva : D

  P.S. Mie näin unta viime yönä, että sie, mie ja Sotku oltiin mestarivarkaita. Myö oltiin varastamassa jotain kauppaa ja Sotku ootti pakoautossa ulkopuolella (koska ainoa joka osaa ajaa 8D). Kun oltiin saatu kaikki haluamamme, juostiin ihan hirveetä vauhtia autolle sylit täynnä tavaraa. Sotku sitten käänty kattomaan, mitä nyysittiin: PELKKÄÄ SUKLAATA! Ja sitten se huus meille pää punasena, että ei tollasen saaliin takia oo järkee riskeerata vapauttaan... Mutta myö oltiin oikein onnellisia takapenkillä suklaapatukoiden ja -levyjen ympäröimänä 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PELKKÄÄ SUKLAATA? Eihän sillä ees elä. Prkl.

   Poista
  2. Nununu voe Pottu-baka-kun ;_______; ; u ;

   HAHAHA MIKÄ UNI ! Mikään ihme että Sotkua kyrsii :''D Sylit täynnä dumlee ja dacapoo, hei kamoon aika hyvä saalis. (Tosin mietin et jos miul ois tsäänssit ryöstää kaupasta mitä haluan, veisin varmaan pähkinöitä tms ko ne on aika kalliita, hyviä mehuja, limpparia, gideonille hiekkaa, kaljaa ja ja ja.. no en kyl varmaa tapahtumahetkel jäis noi tarkasti miettimään, veisin kuitenki vaa jotai vessapaperia. Ja rahaa joo tottakai)

   Poista
 4. Jos saisit muuttaa kolme IHAN MITÄ VAAN asiaa koko maailmankaikkeudessa mitä muuttaisit? :--D

  VastaaPoista