torstai 27. marraskuuta 2014

;:;:;:;:;:;:;:;14 kommenttia:

 1. "Miulle on sanottu noin myös päin naamaa."

  Vau. Ihmiset pitää minua ehkä hiljaisena yhden sanan urahtelijana (en vain koskaan keksi mitään on the spot!) mutta jos minun ulosantini olisi tuollaista vuorovaikutuksen ambrosiaa, niin ei tämä totaalinen jumitus keskustelun jalossa taidossa kenties olekaan se pahin vaihtoehto.

  Tuli mieleen Tig Notaro: https://www.youtube.com/watch?v=j-2JXppKFZY
  0.00-1.30

  Terv. Lasse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Moisiin möläyttelijöihin törmätessä pohdituttaa, että kummankohan sosiaalinen kömpelöys painaa enemmän jos oikeen vaa'alle laittais. ( Ha ha ha ! ) Sitä luulis kaikkien tietävän mitä on hyväksyttävää pohtia ääneen ja mitä ei, mut kaikenmaailmaa nuo ihmiset siitä huolimatta sylkäsee ilmoille. On se hilijaisuus kaunis asia.

   Hehehe, tuo video, asiaa !

   Poista
 2. Hei, sosiaalinen kömpelyys on ihan jees. Sellanen massasosiaalisuus, jota kaikki osaa mukamas käyttää ja tekohymyt on ihan persiistä, meet vaan omalla tyylilläs (vaikka se sitten sisältäiskin sen, että yrittää olla samaan aikaan luontevasti sosiaalinen ihminen ja oma ihtensä ja sitten päätyy ahistelemaan, onko sanonu jotain väärää). *peukku* Ittekin puhun aina joko liian vähän tai sit liikaa, rönsyillen, epäselvästi ja epäoleellista. Jos jotakuta haittaa, niin huithait vaan. :T

  (Nuo perusjampat ja muikkelit on muuten hienoja.)

  Ja mie nyt en oo hirveesti tutkinu niitä harvoja kuvia, joita moon siusta nähny (muutenkin miullon niin muikee kasvomuisti nyhyhyy), mut en nyt oikeesti jaksa uskoo, että olisit mitenkään sysiruma (niin et sanot vaan mollaajille että go suck a dick, fool! 8D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun on keränny ympärilleen semmosii ihmisii ketkä on tottunu / ei välitä kaikenmaailman takeltelusta ja puheensävyn radikaalista vaihtelusta jopa yhden lauseen aikana. Randomeitten mielipiteistä ei piäkkää välittää, eihä niihi tuu jatkossa törmäiltyy, ainakaa tarkotuksella taikka omasta tahdosta, hah! NO MUTTA, vituttaahan semmoset tyypit silti ! (Ihminen vaan oon, ärrr päärrrr perkele)

   Nii no, tota rumaks haukkumista saa kuulla just niilt "perusjampoilta", etenkin kun vertailukohteena on huomattavasti itseäni viehättävämmät ystäväni. Viddu pitäsköhä täs opetella ulkoo nasevia vastalauseita, jotain tosi yleispätevää mikä ees vähän kolhaisis tommosen päälle parikymppisen baaripoitsun tunteita, hähä. Ja niitte neitokaistenki varalle vois keksii kaikenlaista. Ei mitää hirveen tappavaa, mut semmosta et saan kävellä pää pystys virnistellen ölppöstä tilaamaan, hhähähä+

   Poista
  2. Huohhhhh. Ok, en oo koskaan käyny baarissa, ylläripylläri, mut kuitenkin ihan ylipäätänsä rumaks haukkuminen ja muu huutelu kaupungilla on niin midä viddua (ja aina ne normin näköset tyypit?? Why?).
   Yleensä ite en vaivaudu huutamaan mitään takasin, mut kerran kun vitutti, haukuin huutelevan amisjonnen läskiperseeks, vaikka ei oikeestaan haukkunukkaan kun homoks. Ne on niitä huonoja päiviä, hups.

   Nii ja mitkä itteäs huomattavasti viehättävämmät ystävät, koostuuks siun kaveriporukka malleista?

   Poista
  3. Haha, hyvä Sotkuuu ! Jumankeuta.
   Ne on niitä ketkä koittaa vaan pätee,
   en kyl tiiä et kenen silmis mut juu-u.
   It's not working, dyyds.

   Mi-minun kaikki ystävät on sellaisia suloisia pörröpäitä ..!

   Poista
  4. Vaiti, senkin tietämätön. Nenääskin haukuit, ja hieno on. Tulen sinne ja läiskin!
   (Paitsi että en uskalla sinne sen viime Lappeenreissun jälkeen, pelkään räjähtäväni, jos vielä kerran vierailen siskon luona...)
   No fukit, henkisesti läiskin, kivasti tunnet läiskinnän siellä ja lennät... no ei seinään, matolle vaikka sitten?? *pläiskis*

   Poista
 3. Tää viimeinen kuva on tosi kaunis ja muutenkin fiilistelen sun ilmeitä täs postaukses aivan tosi paljon. Hmm tässä on paljon asioita, jotka on käyny mun mielessä ihan hiljan. Oon muutenki aatellu paljo juttui nyt, tai paljo asioita on käyny nopeesti mun mielessä sillai moikkaas ja niistä on jääny lämpöö ja on olo niinku lempeellä seikkailijalla tai rauhallisella peikonpojalla. Jos kiteyttäisin mun ajatukset nyt, nii ne ois sellaset kivat leveet kädet, jotenki turvalliset tai öö no emmä tiiä, mut kädet on mukavii juu jee.

  Oon kattonu kans jotai piirrettyi täs paljo ja niis kaikis oli omaa olotilaani lietsovaa hyvyyttä kun henkilöhahmot bondaa niin kauniisti ja on muutenki sillai hurmaavan näkösii, mut niis kaikis on joku kans kuollu ja sit oon ollu hirmusurullinen, enkä enää uskalla kattoo ku jotain tyhmii Simpsoneita, kun siellä porukka pysyy yleensä hengissä.

  Oot kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Rasmus ! Hmh joo kädet on kauniita ja toi siun kuvaus kyllä on mitä lämpöisin, kapiat sirot kädet tai pienet lapiot, tai sit ihan symbolinen ihmistassu, kaikki kauniita ja hauskoja hahaha

   Pitääs ittekkii piirrettyjen maailmaan eksyä, enpä oo parii kuukautee kuluttanukkaa oikee mitää ohjelmia, kattonu kyl jotain höpödokkareita ja nauranu silmät päästäni tai kihissy kiukusta ko jotku on urpoja, esim. "turkistarhauksessa ei ole mitään pahaa". AHAH.

   Jään hei usein miettii siun merkintöjä, sieltä saatan saada ajatuksia uusiin ihmettelyihin tai sit löydän jonku jutun mitä oon itekki joskus hämmästelly. Sit vaa pyörittelen ja pitäski aktiivisemmi vaihtaa ajatuksii siu kaa, eileki oli joku käsittämätön juttu mielessä.

   Poista
 4. (Mitä vittua Sotkun kommentit? 8D)

  Mie en ymmärrä, miten ihmisillä on kanttia mennä huutelemaan jollekin jottain perseistä.
  Sen tajuisin, jos ois joku keskenkasvunen pentuporukka, joka huutelee kaikkee ihan vaan koska se on "kovaa", mutta KAMOON!

  Ja komppaan kyl Sotkua siinä, että sie et kyllä oo niin hölömön näkönen mitä annat muitten uskoo : D
  En tiiä johtuuko se kuvanlaadusta vai mistä, mut ethän sie oot huonoo ihoo nähnykkää plus siulla on oikeesti hitokseen hieno nenä! Kunnon semmonen kool, ei-jokapäivä-vastaan-kävelevä -nenä!

  TTTOSIN ei sillä että sillä pärstäkertoimella ois väliä, koska sie oot niin muigian ihana otus >3<
  Saatana sentään 8D
  Ku sie piirtelet kaikkee ja oot tosi hyväsydämminen (ja ennenkaikkee tykkäät kissoista : D) ja vähän sillai kivasti dorka c:

  Ja miusta on tosi kiva, miten sie osaat löytää kaikesta jottain hirmu nättiä ja oot ihan hippinä pihalla heilumassa : D Is so cool and nice~
  Jotenkin tosi virkistävää, ku aina kuulee sitä, että yhyy paska keli ja kaikki on rumaa ja ulkomailla ois kivempaa / materialismi jyllää & rahaa, rahaa ja rahaa / muuta sellasta paskaa.

  HIRMUNEN HÖPINÄ.
  Kohan vaan tiiät, että oot tosi hieno ja ehana, senkin mukava c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, pentele ! Prkl ! Voisin vastata tähä kivemmin mut oon niin myöhäs ettei ajatus kulje! Haha! Mut kylsie varmaa tiiät mitä mie paapattaisin tähä väliin, jeeeeeEE(?!) OONPA KAKKI HAHA

   JA VOI EEI KIITOS POTTU-KUN YHYY minä ragasdan sinua ja sodgua hurjasdi (oho, pieniä rakkaudentunnustuksia tähän väliin)

   Poista
 5. Joo miulle on kans tuttuu toi, kun menee baariin ja äijät on sillee iskiessä miun kavereita, että "vitun feminatsi rekkalespo mitä tuut siihen aukoo suutas" kon suht kohteliaasti sanon vaan että miun kaverii ei kiinnosta, sei vaan uskalla sanoo mitään. Ja just toi miten miuta ei ees vastaavasti ole olemassa ja miulle ei voi puhuu tai muuta koska se haluu jutella miun paremman näkösele kaverille, kun mie oon tällänen epäviehättävä rääväsuu joka kittaa kaljaa eikä siiderii niinkun "naisen kuuluu" monasti tekee mieli heittää kaljat naamalle, mutta siine menis vaan hyvä juoma hukkaan. Ja et sie oo ruma todellakaan + oot muutenki ihan mahti tyyppi. idiootteja sellaset jotka ei osaa antaa mahdollisuutta vaikka aluks puhe olisikin kömpelöö ja niiko Pottu sano että on oikeesti mahtii miten osaat löytää kaikee hienoo pienistäkin jutuista kuten luonnosta tai jostaan vaan hetkestä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, samaistumisen tunne on niin raivostuttavan suuri. Eikä tommosille apinoille voi puhuu järkeekään. Viddu viä. Urpot.

   Tiiätkö, hei, että Aleksi on aina ennen kuttunu miuta ihan normaalisti Nogeks tai Gökiks, eikä se oo välittäny miu "sukupuoli-vinoilusta" ollenkaa, mut nyt se on ehkä lukenu ton miun sukupuoli-päivityksen ja suorastaan vittuilee siitä miten oon sille ikuisesti sisko ja se oikee korostetusti käyttää miun etunimeä vaikka mie ja Miihinen ollaan korjailtu sitä. Se koittaa voittaa tän, ja se sanoi et se ei välitä loukkaavansa miuta, että miun identiteetti on pelkkää leikkiä ja alter egoiluu internetin ihmeellisessä maailmassa, ja et se kunnioittaa miuta sinä mitä mie oon vast sit ko se on paperilla, voi jumalauta miten nöyryytetty olo miulla on.. se viel ystävilleeki tuputtaa tätä.

   Vastikään baarissa sanoin yhelle neitokaiselle että en taho paljastaa miu etunimee, kuttukoon miuta kutsumanimellä, ja se tyttö arvosti sitä, mut sit Aleksi poksahti paikalle ja rupes hoilottaa miun nimeä. VOOOI vittu sanonko mie. Tyttö pyöritteli päätään että "onks siun veljes jumalauta tosissaan..."

   Onks toi jo kiusaamista. Tekis miel mennä kenkkuilee sille, että hähähä ei siun parta oo oikee parta, näyttää iha munakarvoilta, hähhäh, ei se parta oo enneko se näyttää kunnon parralta, häähä. No ei, pahaa ei saa kierrättää.. Mut vittuko vituttaa.

   Poista
  2. Siis mitä vittuu, mikä helevetti siihen Aleksiin on menny??!! Todella tyhmää tomintaa D: Oon aina pitäny Aleksii ihan suht viksuna tyyppinä tommosten asioiden suhteen, mutta noh ilmeisesti perus suomalainen kaljankittaajaa mies egoilu iskee. Toivottavasti se rauhottus asian suhteen ja lopettas tommosen pelleilyn. Varmasti inhottavaa kun oma perheenjäsen käyttäytyy tolleen. Ehkä se oireilee ja pelkää menettävänsä siut tai jotain. Se ei vaan osaa suhtautuu oikein ja ei tajuu sitä tosia asiaa, että sie oot täysin sama ihminen kun ennenkin.

   Poista