perjantai 19. joulukuuta 2014

keep your pears eiku fears

13 kommenttia:

 1. Nuo siun turriversiot näyttää niin kivasti siun ja Kunnaksen tyylin sekotukselta <3

  Mutta voi eih, taas kipuilee muru siellä, ei ole tämä yhtään kivaa ; n ;
  Voispa tuota jotenkin auttaa, mutta en muuta voi tehä ku surkutella siun puolesta ja toivoo, että taas näyttäs valosammalta elämä!

  Vittu tuo ihmis-Gideon, en voi olla nauramatta :'''D
  Varsinkin ku se on hiekkalaatikolla, voi eeiii!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra Kunnas on ihan paras! AUUUU +++

   ;_; Tahtoo vain sinne teidän luo syömään ruokia ja sit kitistäis kaikki yhdessä elämän epäkohdista (miä ja daddy voiaa märehtii kipuja ja sit sie voit ulvoo ko koulu on kakkaa :D) Nih nyh !

   Ihan keskittyneenä siellä kakkimassa! :'D Sain monta tyhmää ideaa ihmis-Gideon sarjiksiin mut en oo viel jaksanu toteuttaa niitä, jos piirrän lisää turri-mietä ni voin sit piirtää ihmiskattiaki :D

   Poista
  2. Yeah! Daddy agrees with this plan. *peukku*

   Poista
  3. KUULOSTAA SUUNNITELMALTA *miljoonamiljoonapeukkuaa*

   Poista
 2. Vilkuile Veturin tarjouksia vastaisuudessa kun kuljet pitkiä matkoja! Mutta täällä Inarissa on nyt kuitenkin kaunista. Lunta ja vähän pakkasta. Kannattaa tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junailen suht paljon, ja Veturi on kyllä ihan paras kun välillä saattaa päästä Pohjoiseen parilla kympillä; tai vähemmälläkin! Hehe! Nyt kyllä meni kaikki suunnitelmat niin ristiin että ekaa kertaa maksan normaalihinnan lipusta.. on kyllä melekone sijoitus, auts auts. En kyllä malta oottaa että pääsen hankeen telmimään, tääl etelässä on ihan kevät!

   Poista
 3. Teetkö koko viikon ihmis-Gideonin ja turri-sun seikkailuja? Lukisin. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Voisihan sitä loppuvuoden merkinnät tehä tällä tavalla, sen verra hauskaa. :D
   Gideonia ei kyllä ainankaan hirveästi näy kun on poika iskällä hoidossa reissuni ajan, mutta kyl siitä jotain hauskoja strippejä sais vaik tehtyyki kunhan kotiudun joulun jälkeen++

   Poista
 4. Ihmis-kissat on paras asia!!!!!!!! aaaaa

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Luin tämän viestin kännykkäni kautta ajoissa, mutten kyennyt reissussa vastaamaan. Kiitos hurjasti, toivottavasti siulla oli kiva joulu! :D Huisin siistii vuodenvaihdetta sinne!

   Poista