keskiviikko 7. tammikuuta 2015

hiip hiiiip10 kommenttia:

 1. JJEEE KAIKKI ON HYVIN JJJEEEE!
  Älähän sie sitten ihan kaikkee tuhlaa ihan heti, että voit elää loppukuunkin : D
  MUTTA KAIKKI ON MAHTAVAA JEEEE!
  GÖKKI ON MAHTAVA, JOO!
  JA OOT JO HIANO, EI PUUTU ENÄÄ PALJON, MAAAUUU~!

  *hirmuinen ylisöpöyskohtaus ihmis-Giddystä*
  *perse repes koska Giddy pieree*
  EN KESTÄ VOI EI!
  IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHIHIHI *yliääniä*

  Oi joi joi joi joi joi :''''DDDDDD
  Ihan mahtavia :'''DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEEEEEEEEEEE
   EEEEEEEEEEEEE
   EEEEEEEEEEE !! 8 '' D

   HÖPÖÖ

   Poista
 2. Ihmis-Gibbe sämpylä-asennossa on ehkä... en tiä. Tuossa on jotain hyvin hienoa, jopa motivaatioposterimaisuutta krhmokeijoo-- Kaapistatulojutuissa on jännä asia se, että vaikka suurin osa reagoisikin hyvällä tavalla ja normaalisti, niin silti se on helkutin stressaavaa ja ahdistavaa. Mulla ainaki oli tälleen, pelkäsin sikana sukulaisten reaktioita (vielä kun osa on tosi vanhoillisia/uskonnollisia eivätkä tiedä aiheesta MITÄÄN) mut sieltä tulikin odottamattoman positiivista suhtautumista. Silti olin ihan hajalla. Hm.

  Toisaalta ehkä tämmösissä on se, et ku ei tämmösii sukupuoliseen identiteettiin ja seksuaalisuuteen liittyvii asioita ei käsitellä cishetero-piireissä oikeestaan yhtään eikä niihin henkilöihin kohdistu samanlaista painetta selvittää omia henkilökohtaisia juttujaan muille, mut jos heti poikkeat massasta, niin sit jotkut haluaa selvittää sen asian tarkemmin. Tai että itse haluat selvittää sen tarkemmin, ettei ihmiset tekis väärinkäsityksiä tai kutsuisi väärillä sanoilla (jotka ne sit laukaisisi ahdistusreaktioita). Ne on kuiteskin sairaan henkilökohtaisia asioita, että jollakin sosiaalisella ja rohkeellakin ihmisellä varmasti menee pasmat sekaisin jos joutuisi käymään niitä lävitte ja selitellä muille ihmisille. Siinä kun tulee vähän semmonen alaston olo ja et ihan kuin kohdevalolla osoiteltaisiin.

  ANTEEKS tästä tuli tämmönen hirveen pohdiskeleva kommentti (syytän sitä et teen just ny aiheesta eettistä/uskonnollista tutkielmaa kouluu varten) joka saatto jopa mennä ihan aiheen vierestä. Mut haluun sanoo että sie kyllä oot rohkee tyyppi. Ujous sulje pois rohkeutta. Ja nimenomaan se, että harjaannuttaa itteensä ja ottaa niin isoi ku pienii askeleita eteenpäin kohti sitä, että on sujut ittensä kanssa. Koska se on ehkä tärkeintä täs elämäs, että me pystyttäis elämään täysillä olemalla oma ittemme.

  Ps tumblrissa kiitos söpöstä vastauksesta. ´u` Piristi päivääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmis-Gideon kyllä nyt inspiroi koko kansaa : ' D Kun vaan kuvitteleekin kaikki väkkärä-asennot joihin kissa taipuu ja piirtää ne sitten ihmisiksi, niin .. oh lord. Haha!

   Tuo kirjoittamasi juttu on niin totta, vaikka ihmiset ovatkin ottaneet jutun aika hyvin vastaan, niin suurin homma on aina tämä omassa päässä tapahtuva myllerrys. Välillä ihmisten tyyneys ja hyväksyntä on - ensinnäkin hyvä juttu, mutta - enimmäkseen HÄMMENTÄVÄÄ. Ihan kuin sitä toivoisi että jollakulla napsahtaisi päässä että sais itsekin huutamaa kilpaa naama punaisena, pääsis tästä jännityksestä ja stressistä eroon. Noh, pitää vain ottaa rauhallisesti, nauttia päivästä ja koputtaa puuta siksi kun on osunut omalle kohdalle näin hyvät kortit.

   Kiitokset hienosta kommentista ! Valtavan hyvää pohdiskelua, en osaa vastata siihen kamalan taitavasti mutta viestisi on arvokas. Kiitos kiitos :D
   (..ja kiitokset itsellesi vielä siitä tumblr-viestistäkin! Niin kiva! Ää! ;u;)

   Poista
 3. Kaikki menee siis suhteellisen hyvin, sehän muikeeta! *ilmahaleja tässä ilman mitään järkevää syytä* (Eiku wait. Taisitkin tuolla mainita, et halailla tekis mieli, muistin tämän.) Ja ei siinä mitään, horrostaminenki on välillä ihan jees. Vois kömpii ittekin välillä vällyjen väliin ristikoita tekemään.
  Nii ja ihmis-Giddy on hieno.

  Emmie tiijjä, onks se vaan tää, kun en saa mitään aikaseks (ja oikeestaan melkein välttelenkin minkään järkevän tekemistä) ja päivät tuntuu möhnötessä hirveen pitkiltä, mut miulloli ikävä näitä siun päivittelyjä. :T Ne on vaan jotenkin niin hienoja (vaikken ookaan yhtä aktiivinen ja laajasananen kommentoija kun Pottu) ja kaikkee *hienoa, tarkempaa kuvausta tähän kivasti*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ! Haleja ! * hamuaa ilmaa käsillään kuin pitkäraajainen hyönteinen * Mhhäää..!

   Samaa voin sanoa siun päivityksistä, vaikka oonkin tosi huono kommentoimaan kun en keksi mitään sanottavaa ja joskus en kirjoita ollenkaan, mut aina kivasti onneissani lueskelen kun lisäät juttua blogiis. :D Nööh. Ollaan vaan avuttomia ja ratkotaan ristikoita, jos myö vaik joskus tavoille opittais.
   Oi papi, ko oot hieno !

   Poista
  2. Göksy-ötykkä, haha. : D

   Oho, onko tosiaan hieno blogi? Miusta se on ihan laimee. :'D Mut no, saapahan kaverit kuulla miun menoista ja puuhista, vaikken joskus jaksakaan raahautua minnekään ihmisiä näkemään. Ja tota. Jos nyt totta puhutaan, niin taijjat olla blogin toisiks aktiivisin kommentoija. Et ei siinä mitään. Sitä paitsi kalastelen niitä kommentteja siellä lähinnä et sais kuulla mitä muille kuuluu tms. Kun vaikka aika pienet piirit onki, niin osa kavereista asuu tosissaan toisella puolen Suomee ja niitä harvemmin tapaa ja olis kiva kuulla, mutkun en oo ees missään Facebookissa tai omista älyvempainta, jossois jotain muikeita sovelluksia kommunikointia varten??

   Ja juuh, ehkä sitä joskus vielä ihmisten tavoille tosiaan oppis. Tosin jännästi aina välillä puhkee runosuoni ihan kunnolla kukkaan, kun kuvaan miten paljon tykkään/vihaan jotain. Pelottavaa vallan sellainen. : D
   Papi on aina hieno! Vaan niin on käpypoikakin. *peukku*

   Poista
 4. Woe eih mikä ihmis-gibbe ääh tui tui! <333
  Tosi mahtavaa et elämä hymyilee ja oot rohkea ja rohkeampi, siitä on hyvä jatkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmis-Giddy on vähän.. joo-o.. mutta.. pitää kyllä piirtää lisää,
   lohkeis monta hassua minisarjakuvaa :' D Ihan höpöhassu hahahaa

   Pää pystyyn ja eteenpäin, jeah ! ++ :) Kiitti kommentista!

   Poista
 5. En kestä tota ihmis-Giddyä :-D rupesin miettii meijön Oulaa ja nyt nään sen sellasen pienenä läskinä ukkonna, kun se on lihonu niin paljon nyt talvella. Ps. Oot tosi cool ja retee!

  VastaaPoista