lauantai 28. maaliskuuta 2015

kortsu4 kommenttia:

 1. Oon vakaasti vakuuttunut siitä, että asioista saa loukkaantua. Tai niinku jos kaatuu pyörällä nii ei kukaan kysy et haluuks nyt et siun polvesta tihkuu verta vai et, sitä vaan tihkuu siitä. Voi sitä vetää ehjät housulot reikäpolven päälle ja irvistää nätisti jossei haluu muille levittää kurjuuttaan tai muuta, ja sit mennä kaverin luo pyytään laastaria siihen polveen tai sit vaan ite kaivaa oma ea-laukku jostain.

  Mut lempinimet on ihan ykkösii! :---D Aina! Ehkä vähä hasardei joskus joo tietyis ympäristöis, mut kuietnkin. Miihhh kivaa, että siulla on leijonakavereita tai tollasia hörökorvaotuksia, joita piirtää lisäilmeeksi sarjiksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Kaikesta en osaa ( tai jaksa ) loukkaantuu, mut välil ois iha tervettä yrittää pitää puoliaan.

   Esimerkiksi ihmiset seurassani aina puhelevat että "sinä poika, sinä mies, oot hieno just tommosena" jne, mutta aina mutkan kautta kuulen kuinka muille he puhuvat muille, että "oikeest se on tyttö mut muista sanoa sitä pojaksi", tai että "ollaan tyttöporukalla liikenteessä" sen sijaan että sanoisi "ollaan kaveriporukalla liikenteessä". Näissä tilanteissa miulla on mitä suurin oikeus loukkaantua, kunnioitus puuttuu kokonaan, voi perhana.

   -- &Mainiot kissaihmiset siinä, haha, mukavaa vaihtelua kyllä kun tommosia hiippareita saa piirtää :D

   Poista
 2. Lapsille voi onneks joskus hyvässä tilanteessa ehkä selittääkin asioita simppelisti. Koska joskus lapset tajuaa esim. sukupuolisuuden helpommin ku aikuiset. Jos osaa selittää oikein. :')

  Kortsu. Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset kyl onneks on monissa asioissa älyttömän ihania ja fiksuja. :D Heh he he

   Poista