keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

saatte ny kattella tämmöstä sekamelskaa koska miun luonnos/sarjistelu-kirjaa on turhan työlästä lähtee siistimään


7 kommenttia:

 1. Siis yks tyydyttävimmistä tunteista on se, kun ottaa mozzarellapalluran käteen sieltä paketista! Niin jänniä. Ja cheddar on kamalaa. Samoin kuin myös oman paikan löytäminen yhteiskunnallisesta elämässä, jossa vain tietynlainen luonne on yhteiskuntakelpoinen. Mut ehkä se vielä siitä. Oot ihan mahti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ! Mozzarella on jotenkin niin miellyttävä, semmonen kiinteä ja repiessä menee hauskoiksi suikaleiksi.. aaah. Ja elämä oikenee kun ottaa oietakseen. :D Sinäkin oot mahti.

   Poista
 2. Eiii paras tuo tokavika ruutu!! :'D En saa vaan irti itteeni sen kauneudesta. Eih. Vähän pitää viel vilkasta.

  Hei hyvä että mainitsit siun kortit tässä postauksessa, kun ääh jos nää ehdit ja jaksat niin haluukkos tehdä mulle lisää tilaustyönä jottain jännää muikeeta?? :') Sen elefanttikortinhan kanssa kävi niin, että mun piti antaa se mun äipälle synttärikortiksi mutta pidinki sen itte ku se oli niin hieno. :'D Et sillee.

  peeäs, karataan yhes jonneki metikköön piirtämään ikuisiksi ajoiksi, eletään havuilla ja nii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyi mikä ruutu ! Se on tosi kaunisteltu kylläkin! Yyy!

   Ooh! Joo! Tottahan toki voin korttia ruveta vääntämään. Mietiskelin jo hetken että "minkähän ronsun oon mennyt tekemään..?" mutta sitten muistin, ai niin, se! :D Pistähhä miulle sähköpostii hetiko saat ideanpoikasta et mitä mielisit ja millä tekniikalla. Siistii !

   Paetaan mökkisaareen keskelle isoa järveä (tai vähintäänkin järven rannalle), piirretään & maalataan päivät pääksytysten, tuijotellaan ko kissat nössöilee keskenään, keräillään villirehuja, juuaan kaljaa (en tiiä kelpaaks siulle) ja syyään jotain hyvää hiilloksella valmistettuu sapuskaa. Aurinkopaneelit messiin ni saa tietokoneiluun virtaa! Suunnitelmalta kuulostaa tämä miusta :D Ja sit talomaalit mukaan niin voidaan tuunata se mökki ihan överiksi. Hei ei miulle saa ehdottaa tämmösiä, oon jo melkein menossa <:''D

   Poista
  2. Hihii joo mää naputtelen sulle sähköpostia! :]

   Ooooh koska karataan sille mökkisaarelle, tai edes jollekki suolle parin kelopuun alle?? :'D Voitais samoilla ties missä ja öö hankitaan vene ja seikkaillaan pitkin vesistöjä 8) Ja kaljaa, paljon, sekä varmaan niitä aurinkopaneelejakin, koska kuitenkin päivästä neljännes kuluu konneen ääressä, hups. :')

   Poista
 3. Aaw, mahtavia noi nännisämpylätyrzit, varsinkin neljälle viimeisille tipahdan. Oot hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaha kiva että nännisämpyt hymyilyttää ! Kiitti :D

   Poista