sunnuntai 21. elokuuta 2016

lpr & takkune letti

8 kommenttia:

 1. NIIN DRAMAATTINEN HIUSTARINA HUH : D ! Wow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kyllä : D kaikki pitää kuvata suurin elkein !

   Poista
 2. Tätä blogii on tainnu tulla luettuu 3 vuotta ja nyt heräsi kysymys...ootko hieman turri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme vuotta, kui sie kestät ! Hehee! Moi sie. Ehkä miul on joku Aku Ankka tai Mauri Kunnas - tasone kiinnostus eläinhahmoihin? Elukoista saa eri taval ilmekkäitä ku ihmishahmoista, plus miu kaveripiiris on vino pino turrikoita, niille tulee välil töherrettyy yhtä sun toista. On miellyttävää piirrellä erilaisii juttui, tyyli kehittyy ku ei jämähdä. Mut joo, en koe olevani turri. :D Samal taval ku oon kiinnostunu animesta/mangasta mut en oo otaku.

   Poista
  2. Emt jutun taso on aika samaa mitä mulla ja tykkään sun piirustus tyylistä ja sun elämä vaikuttaa kiintoisalta. Se on kyllä totta pisti vaa silmää kun välillä piirrät ittes(?) eläimenä ja eläinhahmoja. Kun olen nyt tutustunut turri ihmisiin heräsi yhtäkkiä ajatus että oletkohan sinäkin samassa tarhassa. Olen itse yrittänyt piirtää elukoita mutta tähän mennessä olen vain jättänyt väliin ja ihastellut kuin kaveri piirtää turri arttia. Mutta joo hyvää settiä. Olen ussein miettinyt milloin nään vilauksen keesiäsi jossain sarjis festareilla.

   Poista
  3. Hheh oorrait ! Mieki turrien keskel pyörin aika paljon vaik oma kiinnostus aiheeseen onkin melko vähäinen. -- Saatan piipahtaa Helsingin Sarjisfestareilla lauantaina, mut se jää nähtäväksi kun miulla on nyt muutto kesken, ehkä jään kotiin vaan järkkäämään kamoja.

   Poista
  4. Daam lähen just sillä viikonloppuna Traconiin. Jännää että tänä vuonna meni tämä tapahtuma päällekkäin kun viimevuonna pääsin kumpaakin mutkitta. Noh ehkä ensi vuonna sitten jos et tule vierailemaan Helsingin sarjis miiteissä.

   Poista
 3. Pakko kommentoida että mä jaan täsmälleen ton samanlaisen hiustrauman + en muista kammata ikinä mun hiuksia, ehkä koska trauma lapsuuden kivuliaista kampaussessioista. Mulla oli lapsena tukka yli persiin ja vanhemmat vaali ja haali sitä. Myöhäisteininä ajoin pääni kaljuksi ihan vaan mielenilmauksena.

  VastaaPoista