tiistai 15. elokuuta 2017

heinäkuun huitomiset

- - - - - 
vanha keskustelu mistä päätin piirtää sarjakuvan : 

- - - - - - Tajusin just kuinka kaljan kyllästämii miu merkinnät on :D En siis tosiaan jatkuvasti oo bisse kädessä. Piirrän tälläset kuukauden tiivistelmät yleensä reippaasti jälkeepäi, eikä sitä aina muista muita juttui ku vaa kaik illanvietot. Vaik selvänäki on kaikkee kivaa tehny. (Onneks on perhe ja kamuset jälkeepäi muistutellu et hei, näinkin kävi! Piirrä siitä, tästä ja tuosta! Miulla on pieni lista tallessa. Täytynee luppoaikana väännellä niit sit)


12 kommenttia:

 1. Löysin just tän blogin, sulla on tosi söpö tyyli! Ja pakko kysyä mitä fanficcejä luet? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos äää, tervetuloo! En kerro mitä lueskelen, miu otp:t on miulle liian tärkeitä ja meen rikki jos joku dissaa niitä <:'-D

   Poista
 2. Ei muute varmana verranneet minun seuralaisuuteeni sun omaasi! Jos vertasi nii se on joko hevonpaskaa tai sitte mie oon seuralaisempi tietämättä sukulaisten kanssa ku taas sie oot sun ylpeyskuplan sisällä pelkäämässä muitten "väheksyvää" ajatusmaailmaa joten et anna muille tilaa kommunikaatioon. Tosin kyl mä syytän sukuamme myös ku me ollaa kasvettu niitten selän takana niin me ollaa periaattees iha eri ihmisiä niitten silmissä nykyää, ja me ollaa mahollisesti persoonallisuudeltamme pelottavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoha se olisi vastata joka "miksi" kysymykseen jos sul on kerrassaa on hyvä syy kaikkee. Anna ymmärtää niin eipä kysele enempää.

   Poista
  2. Also näit unta jossa puukotit jonku. Olitko Turussa lähiaikoina kenties? Too soon?

   Poista
  3. 1.) Joo ne vertas siuhu enkä ymmärrä miks ku et oo sen parempi ku miekää. Sanoin tost mut maikki oli ainaki sillee et tyrzi on nii mukava ja olin sillee et mitä vittuu toi naine on vetäny. 2.) Jos sie mei sukuu tiiät ni tiiät ettei ne koskaa lakkaa kyselemäst 3.) Yes too soon 4.) Kirjota yks viesti äläkä useempaa senki edgelord tai jatkos piilotan loput

   Poista
  4. 1.) Kuka olikaa Maikki? Se varmaa antaa must arvion menneisyyden takia vaa. 2.) Joo en oikeestaa tiiä meidän suvusta kauheesti nykypäivänä, mutta ihan vaan luottamisen vuoks tuumein että jos niitä ottaa niskasta kiinni niin kyl ne sen otteen tuntee, tyylii jos niille viittii antaa 1 on 1 lecturen. Hyvä esimerkki on että mummi unohtaa sen et sua pitäs kutsuu Nuuksi nykyää mutta samantien korjaa ja pyytää anteeksi jne, hän muistaa. 3.) Nothing is too soon in my book! 4.) Muuten joo mutta en löytänyt edit nappia mistää ja noi erilliset viestit tuli mielee vast myöhemmin. En näe syytä et miks moniviesti olis mitenkään huonompi ku yksittäinen viesti.

   Poista
  5. Siks vaa yks viesti ku jokasest tulee se perkeleen ilmotus jota en pistä pois vaa sen takii et joku tyrzi spämmii

   Poista
 3. Tulin kuukauden lomareissulta ja heti ekana tulin kattoo olitko päivitelly, ja voi jee wuhuu olit! Nää mökkeilyjutut on kyllä kivoja (kommentoin varmaan samaa aikasemminki mut it be truth), itekki tulee hinku päästä taas mökkeilemään. Ja voin kuvitella että miun kissojen reaktio olis ihan samanlainen jos mökkirannalle pääsisivät, toinen jännää jo tuttua pihapiiriäki tarpeeks nii joku järvi vois olla aika järkytys. :--D Mahtijuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee !! voi ei, kiva kuulla että tykkäät lueskella :D itekki suht harvoi viime vuosin päässy mökkeilee ku muuttanu nii kauas porukoitte luota, ni kiva ku tänä vuonna päässy jopa kahesti. kisut oli iha mahtavii mökillä, nyt tosin ne huutaa päivät läpeensä ku eivät pääse pihalle..voi jumpe, en oo vissii yötäkää nukkunu hyvin tuon mökkireissun jälkeen. <:'--D

   Poista
 4. Saako kysyy että millä teet näitä merkintöjä? Oon välillä tunnistavinani lyijykynää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro! Vaihan välinettä lennosta, kun toisinaan joku kynä reistailee, ei sovi paperille tai fiilis muuttuu. Täs merkinnäs on alkupuolel käytetty kalligrafiatussin terävää kulmaa, jonka jälkee se hetkeks vaihtuu lyijykynään (kohdassa : ristiäiset), jatkuu kalligrafiatussilla, Sina-kissan jälkeen tovin käytän kuulakärkikynää + vesivärejä, sitten taas kalligrafiatussia - vesivärien kanssa. "Usvainen järvi ja metsä" ruudun jälkeen kuulakärkikynää loppuun asti. Kuulakärkikynä on miu suosikki, käytän sitä useiten miu blogissa, ja se saattaa välil vaikuttaa lyikkäriltä, kun miulla se on kärjeltää tosi iso ja jotenki pehmonen, sekä tonhetkisessä luonnoskirjassani on oikeen pehmonen, paksu ja rouhee paperi. :D Vastaus tuli vähän myöhässä ja pitkästi, hehe..

   Poista